WFAX PROGRAM SCHEDULE

All Programs 15 Minutes Unless Noted / (R) = Repeat of Earlier Program
Underlined Programs Offer Instant Links to Their Web Sites

 

SATURDAY
SUNDAY

 

WFAX WEEKDAY PROGRAM SCHEDULE

Morning

6:00 In Season, Out of Season (30 minutes) / with Fr. Tom DiLorenzo
6:30 House of Prayer / with Ellen Blackwell
6:45 World Missionary Evangelism / with J. Cathcart (R)

7:00 Enjoying Everyday Life / with Joyce Meyer
7:15 New Testament Reading / with Russ Fiedler
7:30 True Light / with Atta Turkson (R)
7:45 Changed By The Word / with Dr. J. Bruce Sofia

8:00 Thru The Bible (30 minutes) / with J. Vernon McGee
8:30 Rhema for Today / with Kenneth Hagin
8:45 The Sound Doctrine Hour / with Dale Crowley Jr (Mon)
8:45 The King's Business / with Dale Crowley and Dale Crowley Jr (Tues thru Fri)

9:00 The Gospel Truth / with Andrew Wommack
9:15 The Messianic Vision / with Sid Roth
9:30 Prophecy for Today (15 minutes) / with Perry Rockwood
9:45 Home Bible Study / with Gene McGee

10:00 Concepts of Faith / with Charles Capps
10:15 New Testament Reading / with Russ Fiedler (R)
10:30 Insight for Living (30 minutes) / with Chuck Swindoll

11:00 The Gospel Hour (30 minutes) with Oliver Greene
11:30 MON: Miraculous Medal Novena / with K. Bartholomew Smith (Mondays only-LIVE)
11:30 Back to the Bible / with Woodrow Kroll (Mondays at 11:45am)

Afternoon

12:00 World Missionary Evangelism / with J. Cathcart
12:15 Home Bible Study Hour / with Gene McGee
12:30 Enjoying Everyday Life / with Joyce Meyer (R)
12:45 The Blessed Hope / with Pat Upshaw (LIVE)

1:00 Focus on the Family (30 minutes) / with James Dobson
1:30 Born to Win / Ronald Dart (R)

2:00 True Light / with Atta Turkson
2:15 The Messianic Vision / with Sid Roth (R)
2:30 Thru The Bible (30 minutes) / with J. Vernon McGee (R)

3:00 Wisdom For The Heart
3:30 Rhema for Today / with Kenneth Hagin
3:45 Gospel Truth Broadcast / with Andrew Wommack

4:00 Watchman on the Wall (30 minutes) / with Noah Hutchings
4:30 People to People (30 minutes) / with Bob George

5:00 Changed By The Word / with Dr. J. Bruce Sofia
5:15 World Missionary Evangelism / with J. Cathcart (R)
5:30 Thru The Bible (30 minutes) / with J. Vernon McGee (R)

Evening

6:00 Born to Win / Ronald Dart
6:30 Back to the Bible / with Woodrow Kroll

7:00 Prophecy for Today (15 minutes) / with Perry Rockwood (R)
7:15 House of Prayer / with Ellen Blackwell (R)
7:30 Insight for Living - Weekend (30 minutes) / with Chuck Swindoll

8:00 In Season, Out of Season (30 minutes) / with Tom DiLorenzo (R)
8:30 Focus on the Family (30 minutes) / with James Dobson(R)

9:00 Gospel Truth Broadcast / with Andrew Wommack (R)
9:15 Enjoying Everyday Life / with Joyce Meyer (R)
9:30 The Messianic Vision / with Sid Roth (R)
9:45 Concepts of Faith / with Charles Capps (R)

10:00 The Gospel Hour (30 minutes) / with Oliver B. Greene (R)
10:30 Back to the Bible (30 minutes) / with Woodrow Kroll (R)

11:00  Born to Win / Ronald Dart (R)
11:30 Watchman on the Wall (30 minutes) / with Noah Hutchings (R)

12:00 Sign Off

News Updates

8:00 am, 9:00 am, 10:00 am,12:00 pm, 5:00 pm, 6:00 pm

Weather Updates

6:30 am, then on the hour

[Home]          [Top]

WFAX SATURDAY PROGRAM SCHEDULE

Morning

6:00 In Season, Out of Season (30 minutes) / with Tom DiLorenzo
6:30 Southern Gospel Explosion / with Bob Wilson

7:00 Mainstreet / with Don Karnes
7:15 Marian Hour Rosary (30 minutes) / with Ronald Ringrose
7:45 These Changing Times / JoAnne Pullman

8:00 Lord Reigneth / with Harry Harnes
8:15 Kelsey Temple COGIC / with Fred Morris, Sr.
8:30 Glorious Church LJC  / with E. T. Goodman
8:30 Hour of Love / with Lillie White (2nd Saturday each month)

9:00 Keys for Successful Living / with Pastor Joseph Fobbs
9:15 Life With a Vision / with Alexander Kurikeshu
9:30 The Small Voice of Life / with Mayfield Small, Jr.

10:00 Voice of Love (30 minutes) / with Leo Hendricks
10:30 Living Word Christian Ministries / wit Michael Carter

11:00 Faith Works By Love (30 minutes) / with Leon D. Rhyne
11:30 Questions and Answers (30 minutes) / with J. Vernon McGee

Afternoon

12:00 Unshackled!
12:30 Shield of Faith (30 minutes) / with Ronald Alston

1:00 Moody Presents
1:30 Watch and Pray Ministries (15 minutes) / with Ralph Martino
1:45 Christian Fellowship Trumpet Outreach Ministries / with Pastor Thomas G. Taylor

2:00 Pentecostal Sound / with Lloyd Coles
2:15 Voice of Glory / with Apostle Nike Daramy
2:30 Whole Truth Gospel (30 minutes) / with V. Bush

3:00 The Small Voice of Life / with Mayfield Small, Jr.
3:30 Faith Speaks / with P.L. Woods
3:45 Feeding Time Broadcast / with Jerome Flueling

4:00 Grace Growth/Power Ministries / with James Demitro

5:00 Today’s Family / various hosts

6:00 Voice of Love / with Leo Hendricks
6:30 In Season, Out of Season / with Tom DiLorenzo

7:00 Focus Weekend / with James Dobson

8:00 Insight for Living - Weekend (30 minutes) / with Chuck Swindoll
8:30 Columbia Baptist Church (30 minutes)

9:00 Shield of Faith Good News Broadcast (30 minutes) / with Robert Alston (R)
9:30 Watch and Pray Ministries (15 minutes) / with Ralph Martino (R)
9:45 Christian Fellowship Trumpet Outreach Ministries / with Pastor Thomas G. Taylor (15 minutes) (R)

10:00 Back to the Bible Weekend / with Woodrow Kroll (R)
10:30 Moody Presents
10:45 Souls Outreach / with Henry Roberts

11:00 Questions and Answers (30 minutes) / with J. Vernon. McGee
11:30 Unshackled

12:00 Sign Off

[Home]          [Top]

WFAX SUNDAY PROGRAM SCHEDULE

Morning

6:00 Born to Win / Ronald Dart (R)
6:30 Call to Worship (30 minutes) / with Bernard Timmerman

7:00 Sunday Sermon (45 minutes) / with J. Vernon McGee
7:45 Walking in Truth / with Tom Marshall

8:00 Solid Rock Christian Church / with Dr. James G. Austin, Jr. (R)
8:30 People's Gospel Hour (30 minutes) / with Perry Rockwood

9:00 Now Faith Be Whole / with Pastor Gertrude Henderson
9:15 Lord Reigneth / with Harry Barnes
9:30 Glorious Church of LJC (30 minutes) / E.T. Goodman

10:00 Independent Church of God Hour of Power (30 minutes) / with Rose Bess
10:30 Excellent Living / with Cheryl Martin

11:00 Cherrydale Baptist Church (60 minutes) / with Steve King

Afternoon

12:00 Questions and Answers (30 minutes) / with J. Vernon. McGee
12:30 Kelsey Temple / with Fred Morris, Sr. (R)
12:45 These Changing Times / with JoAnn Pullman

1:00 Freedom's Ring / with Alan Reinach
1:15 Banner of Truth / with Hans Overduin (R)
1:30 Word of Faith (30 minutes) / with R. Jay Hancock

2:00 Italian Melodies Hour (60 minutes) / with Pino Cicala

3:00 Focus Weekend / with James Dobson
3:30 Word of Truth / with Louis Diplacido (R)

4:00 Whole Truth Church (60 minutes) / with S. C. Johnson

5:00 Kelsey Temple / with Fred Morris, Sr. (R)
5:15 Karen and Kids
5:30 Paws and Tales

Evening

6:00 Proclamation Worship Hour

7:00 Excellent Living / with Cheryl Martin
7:30 Solid Rock Christian Church / with J.G. Austin (R)

8:00 Walking in Truth
8:15 Mainstreet / with Don Karnes
8:30 Sunday Sermon (45 minutes) / with J. Vernon McGee (R)

9:15 Banner of Truth / with Hans Overduin (R)
9:30 People's Gospel Hour (30 minutes) / with Perry Rockwood (R)

10:00 Call to Worship / with Bernie Timmerman
10:30 Songs in the Night (30 minutes) / with Erwin Lutzer (R)

11:00 Focus Weekend / with James Dobson (R)

12:00 Sign Off

As required by the Federal Communications Commission, WFAX operates at reduced power before sunrise and after sunset. During these periods, WFAX can still be heard in portions of the Washington area.

[Home]          [Top]